Formula 1 resmi olarak İstanbul’a geri dönüyor. Yarışlar 2027–2031 yılları arasında Istanbul Park pistinde gerçekleştirilecek. 5 yıllık anlaşma imzalandı ve bu gelişme sadece spor dünyasının değil, yatırımcıların da dikkatini çekiyor.

Büyük uluslararası organizasyonlar genellikle şehir ekonomisini canlandırır. Turizm artışı, altyapı gelişimi ve kısa dönem kiralamalara olan talepte yükseliş bekleniyor.

Özellikle Tuzla ve Pendik bölgeleri öne çıkıyor. Pist ve havalimanına yakınlık, bu bölgeleri yatırım açısından cazip hale getiriyor.

Uzmanlara göre 2026–2027 dönemi, piyasa henüz aşırı ısınmamışken yatırım yapmak için önemli bir fırsat sunuyor.


Bu gönderiyi paylaş:

İlgili gönderiler:

1 Mayıs’tan itibaren — Bahar ve Emek Bayramı

1 Mayıs’tan itibaren — Bahar ve Emek Bayramı

Sadece bir bayram değil, aynı zamanda eylemlerin, büyümenin ve yeni fırsatların değerini hatırlatan bir hatırlatma.

Alanya’da “En Güzel Balkon ve Bahçe” Yarışması

Alanya’da “En Güzel Balkon ve Bahçe” Yarışması

Balkonunuzun Alanya’nın en güzeli olmasını ister misiniz?Ya da bahçeniz dergi kapağından çıkmış gibi mi görünüyor?O zaman kendinizi göstermek ve para ödülü kazanmak için harika bir fırsat!