🔹️ 15 Eylül 2024 tarihinden itibaren Ticaret Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan bir yönetmelik, gayrimenkul kiralama ve satış segmentine değişiklikler getirmiştir. Yeni "doğrulanmış reklam" sistemi 🚀 işlemlerin güvenliğini ve şeffaflığını artırmak için tasarlanmıştır.  

🔹️ Mal sahipleri artık ilanlarını kendileri yayınlayabiliyor veya elektronik sistem aracılığıyla aracıları yetkilendirebiliyor. Bu sayede vicdansız aracılar ve sahte ilanlar ortadan kalkacaktır.  

✅️"EIDS Verified" ✅ etiketli ilanlar, mülkiyet detayları da dahil olmak üzere ilgili tüm bilgileri içerecek, böylece "hayalet daireler" ve fiyat manipülasyonu ortadan kalkacaktır.  

🔹️ Sistem henüz pilot aşamasında olsa da 1 Ocak 2025 itibariyle zorunlu hale gelecektir. Bu da tüm işlemlerin alıcılar ve kiracılar için daha da güvenli olacağı anlamına geliyor. 🔑  

🔹️ Türkiye'de mülk satın alma veya kiralama konusunda size nasıl yardımcı olabileceğimiz hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin!


Bu gönderiyi paylaş:

İlgili gönderiler:

1 Mayıs’tan itibaren — Bahar ve Emek Bayramı

1 Mayıs’tan itibaren — Bahar ve Emek Bayramı

Sadece bir bayram değil, aynı zamanda eylemlerin, büyümenin ve yeni fırsatların değerini hatırlatan bir hatırlatma.

Alanya’da “En Güzel Balkon ve Bahçe” Yarışması

Alanya’da “En Güzel Balkon ve Bahçe” Yarışması

Balkonunuzun Alanya’nın en güzeli olmasını ister misiniz?Ya da bahçeniz dergi kapağından çıkmış gibi mi görünüyor?O zaman kendinizi göstermek ve para ödülü kazanmak için harika bir fırsat!