Mesele nedir?
Daha önce, mülk aracılığıyla oturma izni almak için 200.000 dolarlık kadastro değeri eşiği vardı. Artık TURİST oturma izninin (turist ikamet) tescili için bu gereklilik kaldırılmıştır.

Bu sizin için ne anlama geliyor?
Türkiye'de bir daireniz, daireniz veya eviniz varsa, piyasa fiyatı veya kadastro fiyatı ne olursa olsun, onlara sahip olma gerçeğini yasal ve uzun süreli ikamet için bir gerekçe olarak tekrar kullanabilirsiniz.

Hatırlatma: Yalnızca maliyet eşiği kaldırılmıştır. Diğer tüm koşullar (geçerli pasaport, sağlık sigortası, mali güvenlik, bu mülkün adresine kayıt) yürürlükte kalır ve yerine getirilmelidir.


Bu gönderiyi paylaş:

İlgili gönderiler:

Alanya’da “En Güzel Balkon ve Bahçe” Yarışması

Alanya’da “En Güzel Balkon ve Bahçe” Yarışması

Balkonunuzun Alanya’nın en güzeli olmasını ister misiniz?Ya da bahçeniz dergi kapağından çıkmış gibi mi görünüyor?O zaman kendinizi göstermek ve para ödülü kazanmak için harika bir fırsat!

Antalya — Alanya hızlı tren hattı: gayrimenkul piyasası nasıl değişecek?

Antalya — Alanya hızlı tren hattı: gayrimenkul piyasası nasıl değişecek?

Yeni Antalya — Alanya güzergahı yolu 36 dakikaya indirecek ve şimdiden emlak fiyatlarının artışını etkiliyor. Bunun yatırımcılar için ne anlama geldiğini inceliyoruz.